27.2.2018. 16:07
0
Glumica uhapšena jer je pretukla svog dečka
Američka glumica Heather Locklear (56), uhapšena je zbog nasilja u porodici i svađe sa predstavnicima zakona u svom domu u Kaliforniji.

Ona je uhapšena u nedjelju u jednom od losanđeleskih naselja, malo poslije 22 sata po lokalnom vremenu, zbog nasilja nad svojim partnerom koji je zadobio i fizičke povrede, saopštio je šerif te oblasti, prenosi AP.

Kako se navodi, nije precizirano o kakvim se tačno povredama radi, osim da je muškarac medicinski zbrinut.

Kada je policija došla, Locklear nije htjela da sarađuje sa policijom i postala je agresivna pri čemu je šutirala i gurala predstavnike policije.

Prije nego što je pritvorena, ona je zbrinuta u zdravstvenoj ustanovi zbog povreda koje je imala, da bi kasnije bila oslobođena uz kauciju od 200.000 dolara.

Vlasti nisu objavile ime njenog partnera koji je prijavio nasilje.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.