27.2.2018. 21:45
0
Marina Tucaković: Bolest ne shvatam tragično
Marina Tucaković, slavna autorica najvećih hitova, otkrila je da boluje od opake bolesti i započela je bitku za život. Kako bi stala na kraj raznim špekulacijama, odlučila je da se oglasi na društvenim mrežama.

Naime, ona prolazi kroz tešku bitku, ali hrabrost je ni u jednom trenutku nije izdala. Njene kolege i prijatelji su neprestano uz nju, što je, kako kaže, čini jačom.

Kako ne bi dolazilo do pogrešnih informacija o njenom zdravlju, Marina je odlučila da se oglasi i pošalje poruku svim drugarima i predstavnicima medija.   

- Dragi moji, mogu da kažem da slušam savjete ljekara s onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno sa pacijentima. 
Sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Liječenje tek slijedi.

Mogu da kažem da ako išta ima dobro u ovome, to je što sam vratila vjeru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše.

Uvjerena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji!

Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje instituta za onkologiju, koje mi je dalo vjeru da nije sve otišlo dođavola na ovom svijetu!

O svojoj porodici mogu da kažem da sam od nje i očekivala da bude na visini zadatka i da me nije iznevjerila - napisala je Marina.

Ona je zatim još jednom pokazala svoju hrabrost i otkrila kako se i bori i osjeća.

- I tako, dragi moji, idemo dalje pa dokle stignemo...

Ne shvatam ovo tragično. Vjerujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tjera naprijed. To mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas - zaključila je Marina, piše Kurir, a prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.