4.3.2018. 13:20
0
Zamjenik premijera Australije podnio ostavku zbog seks afere sa glasnogovornicom: Barnaby Joyce ne zna ko je otac djeteta
Zamjenik australijskog premijera koji je podnio ostavku zbog seksualne veze sa glasnogovornicom, izjavio je kako nije siguran da je dijete koje nosi njegova partnerica njegovo, prenosi Reuters.

Barnaby Joyce, koji je ostavku podnio pod pritiskom premijera Malcolm Turnbulla je rekao kako je pitanje ko je otac djeteta „siva zona“.

-  Ali, ako hoćete zvanično, moje je dijete. A, i da nije, ne bi  me bilo briga i dalje bih isto postupio i ja ga volim - rekao je Joyce.

To je novi zaplet u sagi koja puni australijske medije već sedmica, a zbog koje je premijer izdao zabranu seksualnih odnosa između saradnika u vladi.

Joyce je dugo odbijao priznati vezu i dati ostavku, ali je, na koncu, kao pripadnik manje partije u koaliciji morao popustiti.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.