9.3.2018. 16:05
0
Obijena kuća Saše Popovića, lopovi odnijeli sef
Kuća direktora “Grand” produkcije Saše Popovića našla se na meti lopova, a prema prvim informacijama iz vile na Bežanijskoj kosi odnesen je sef.

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, prethodne noći slučaj je prijavila policiji, koja traga za lopovima.

Kako prenose beogradski mediji, iz kuće je uzeta i roba u vrijednosti 100.000 eura.

Saša Popović i njegova supruga navodno su bili u Opatiji, gdje inače provode dosta vremena jer imaju nekoliko nekretinina. Vila direktora Granda nalazi se u elitnom dijelu Bežanijske kose, koja je neprestano pod nadzorom. Na samom ulazu naselja postoji rampa i niko ne može da uđe, a da prije toga nije najavljen, a cijelo naselje je opasano zidom.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.