4.4.2018. 15:51
0
Colin Farrell ponovo na rehabilitaciji
Nekada poznat kao “loš dečko Holivuda”, Colin Farrell, prije 12 godina prestao je da pije i uzima drogu. To je odlučio nakonfilma “Poroci Miamija”, čijeg se snimanja ne sjeća. Sad, nakon što je proslavio deceniju apstinencije, ponovno se prijavio na rehabilitaciju.

Kako piše Daily Mail, irski glumac prijavio se u kliniku za liječenje zavisnosti u Arizoni. Radi se o jednoj od najluksuznijih klinika tog tipa u kojem mjesečni boravak košta 36.000 dolara.

Izvori bliski glumcu kažu kako nije počeo ponovno da pije i da se drogira, ali je bio pod velikim stresom prošle godine i osjetio je poriv da poklekne. Kako se to ne bi dogodilo, prijavio se u kliniku.

Prošle godine Farrell je snimio tri filma i bio je svjestan svog stanja pa je odlučio zadržati kontrolu nad svojim zavisnostima.

Razlog zbog kojeg ne želi pokleknuti je prvenstveno njegov sin, a koji ima Angelmanov sindrom, odnosno rijedak neurogenetski poremećaj koj karakterišu usporeni intelektualni razvoj te nervne i mišićne abnormalnosti.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.