9.4.2018. 17:12
0
Nekadašnja supruga Elvisa Presleyja tvrdi: Elvis se ubio, vjerujte mi da je znao šta radi
Priscilla Presley, bivša supruga Elvisa Presleyja, tvrdi da je kralj 'rocka' svjesno sebi oduzeo život i da se kobno predoziranje nije dogodilo slučajno.

- Znao je što radi, vjerujte mi - rekla je Priscilla uoči premijere novog dokumentarnog filma o životu kralja rock and rolla.

- On je dobro znao što radi i logična su pitanja ljudi: 'Zašto ništa niste poduzeli'? Međutim, to nije istina. Puno puta smo ga pokušali odgovoriti od droga i moliti da dođe k sebi. Ali, znate gdje je bio problem? On je Elvis, njemu nitko nije mogao govoriti što da radi – kazala je Priscilla.

Šokantne tvrdnje da je Elvis počinio samoubojstvo došle su četiri mjeseca nakon što su otkrivena dva oproštajna pisma koje je navodno napisao sami Elvis.

- Život mi se gadi i već sam pomalo umoran. Trebam jako, jako dugi odmor - napisao je navodno Elvis svom menadžeru Joeu Espositu.

I njegov polubrat Stanley tvrdi da se Elvis namjerno predozirao, kazavši kako mu je sasvim jasno da je Elvisu samoubojstvo bilo na pameti.

Kralj 'rocka' i Priscilla vjenčali su se 1967., a razveli 1973. godine. Glazbenik je preminuo 1977. godine u 42 godini života.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.