17.4.2018. 13:31
0
Eva Longoria dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu, na svečanosti se pojavili Ricky Martin, Anna Faris i Felicity Huffman
Glumica Eva Longoria dobila je u ponedjeljak svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.

S glumicom su na svečanosti bili članovi njezine obitelji i prijatelji, uključujući i pop zvijezdu Rickyja Martina, glumicu Annu Faris i Felicity Huffman s kojom je glumila u seriji "Kućanice", prenosi Reuters.

- Kao žena i Latinoamerikanka predstavljam mnoge zajednice - kazala je Longoria poručivši: 'Ovo nije moja zvijezda, ovo je naša zvijezda'.

Na svečanosti je bio i njezin treći suprug Antonio Baston s kojim očekuje svoje prvo dijete.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.