17.4.2018. 21:45
0
Nataši svakodnevno prijetili zbog Lukinih ogromnih dugova
Nakon što su informacije o porodičnom nasilju Nataše Bekvalac odjeknule u medijima, došlo se do novih saznanja. Naime, njihovi problem u braku su počeli prije nego što je pjevačica vidjela ljubavne poruke u njegovom telefonu i to zbog njegovog velikog duga.

Kako prenose mediji, Luka Lazukić duguje oko 50.000 eura određenom krugu ljudi, koji nisu željeli da čekaju novac pa su ga svakodnevno pritiskali. Pošto on nije vraćao pare, pozivi su počeli da stižu i na Natašinu adresu.

“Uveliko se o tome pričalo ranije, samo je sada eskaliralo. On duguje velike pare nekim ljudima. Otprilike, kada se sve sabere blizu 50.000 eura. Nataša je počela da dobija pozive sa raznih strana i tražili su od nje da vrati pare koje duguje njen suprug. Kada je to čula, bila je šokirana, nije vjerovala šta ju je snašlo”, otkrio je izvor za Alo.

On dodaje i da je Luka tada pobjegao kod roditelja na nekoliko dana jer nije želio sa Natašom da razgovara na tu temu, nakon čega je par ipak izgladnio odnose.

Da su zaista imali problema i oko novca, potvrdio je i Blic, koji piše da se par posvađao kada je Luka uzeo pare iz njenog šteka, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.