21.4.2018. 21:14
0
Karleuša: Postoji li neki frajer koji će zavezati jezičinu ovom indijancu što je prebio Natašu
Mnoge javne ličnosti do sada su se oglasile po pitanju skandala koji danima potresa regionalnu javnost, između pjevačice Nataše Bekvalac i njenog muža Luke Lazukića, a mahom dajući podršku Nataši.
Sada je javnu poruku uputila i Jelena Karleuša, a njene riječi žešće su od svih onih koje su s javnošću na tu temu podijelili drugi ljudi, piše Telegraf.rs.

Jelena je, sasvim je jasno, sigurna u to da Luka jeste tukao Natašu i nanio joj povrede koje ima, a po svemu sudeći joj se smučilo njegovo pojavljivanje u medijima.

S tim u vezi, Karleuša je na svom Twitter nalogu to i napisala.

- Postoji li neki FRAJER u ovom gradu koji će zavezati jezičinu ovom indijancu koji je prebio Natašu?! Ne želim više da mi iskače iz frižidera! - poručila je Jelena.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.