27.4.2018. 17:30
0
Emina Jahović: Starateljstvo nikada nismo dovodili u pitanje, djeci je mjesto pored majke
Emina Jahović javno je potvrdila da je njenom braku s Mustafom Sandalom došao kraj, a sada je otkrila i šta je sve dovelo do toga da nakon velike ljubavi stavi tačku na njihovu vezu.

Emina je priznala kako se osjećala pred sam razvod.

- Mustafa i ja bili smo par za primjer, ali u jednom trenutku nestalo je ono nešto. Sad znam da je to bila ljubav... Posljednju godinu osjećala sam usamljenost. Iza mene su dvije godine tihe patnje. Bilo je trenutaka kada sam razmišljala - ili ću ostati i razboljeti se ili ću rizikovati i otići - poručila je lijepa pjevačica za magazin "Helou".

Nakon što su isplivale informacije da je Emininom i Mustafinom braku došao kraj, pojavile su se brojne špekulacije o njenom nevjerstvu pa je dobila titulu preljubnice u našim, ali i u stranim medijima.
- Nisam prevarila supruga niti sam uradila nešto što bi ga na taj način povrijedilo... Iako živim u okruženju u kojem mogu da radim šta hoću, nisam ni poželjela da učinim tako nešto.

Pjevačica je otkrila da su sinovi Javuz i Jaman s njom te da joj Mustafa ni u jednom trenutku nije pravio problem oko starateljstva

- Starateljstvo nikada nismo dovodili u pitanje. Djeci je mjesto pored majke - zaključila je Emina, prenosi Blic.rs.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.