28.4.2018. 17:00
0
Bill Cosby napravio incident u sudnici nakon što je saznao presudu
Nakon što je Bill Cosby proglašen krivim po tri tačke optužnice za seksualni napad, od kojih svaka nosi do deset godina kazne zatvora, američki komičar posvađao se s okružnim tužiocem i nazvao ga kretenom.

Glumcu je suđeno za seksualni napad bivše košarkašice Andree Constand, koju je prije 14 godina drogirao pa onda silovao. Okružni tužilac Kevin Steel zahtijevao je od sudije da se Cosby zadrži u pritvoru do izricanja presude i da se opozove njegova kaucija od milion dolara, jer on ima privatni avion i lako bi mogao da pobjegne.

Glumac je tada skočio i vikao na tužioca:

- Kretenu, ja nemam privatni avion!

Ipak, sudija nije opozvao kauciju, a obrazloženje su Cosbyjeve godine, kao i to da se uvijek redovno odazivao na sudske pozive.

Inače, komičara je do sada za seksualno zlostavljanje optužilo više od 50 žena koje je drogirao, a potom silovao. Kozbi je prvo negirao tvrdnje, a prošle godine je priznao da je često djevojkama davao određene opijate da bi se opustile prije seksa, prenosi Kurir.

(Amila Alijagić)

Bill Cosby
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.