7.5.2018. 22:54
0
Harry i Meghan odabrali pjesmu za prvi ples i opet prekršili tradiciju
Čini se da su mladenci princ Hari i glumica Meghan Markle odlučili da prekrše dosadašnju “konzervativnu” tradiciju prilikom izbora muzike za prvi ples.

Prema riječima prijatelja porodice, par se odlučio za pomalo netipičnu pjesmu za kraljevske svadbe, a u pitanju je numera “I wanna dance with somebody” iz 1987., pokojne pjevačice Withney Houston, piše Miror. 

Šuška se kako je pjesma bila želja glumice, a princ nije htio da je odbije, prenosi DCM.

Princ William i vojvotkinja Kate Middelton zaplesali su prvi ples uz “Your song” Eltona Johna, a princ Charles i pokojna princeza Diana uz džez muziku Lestera Lanina.

Na vjenčanju 19. maja se očekuje i niz drugih hitova iz 80-ih godina, a uživo će nastupiti i pjevač Elton John, koji je otkazao dva koncerta u Las Vegasu kako bi mogao da zapjeva na kraljevskom vjenčanju.

Po svemu sudeći, na svadbi neće pjevati Spajsice, kao što se to ranije nagađalo.
Također, neće se pojaviti ni grupa Coldplay.

Postoji velika mogućnost da će princ Filip biti spriječen da prisustvuje svečanom događaju u dvorcu Vindzor, jer je nedavno imao ugradnje vještačkog kuka, od koje se još uvijek oporavlja.

Lejla Trle

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.