10.5.2018. 15:38
0
Zlatan Ibrahimović proriče sudbinu s Jamesom Cordenom
Zlatan Ibrahimović u srijedu je bio gost u emisiji "The Late Late Show" s Jamesom Cordenom, a posebno je bio zanimljiv skeč u kojem je u svom stilu dao nekoliko brutalno iskrenih odgovora.
Ibrahimović je za sebe kazao da je "najbolji nogometaš u univerzumu", a također je istakao da je bez konkurencije kada je riječ o prociranju budućnosti i radu na višestrukim zadacima.

U snimljenom skeču Corden je morao ubacivati jedan dolar da bi saznao sudbinu od Ibrahimovića, prenosi Avaz.

Na kraju Šveđanin nije odgovorio na posljednje pitanje i Corden je pokušao dati sav novac koji je imao u novčaniku da bi "probudio" bivšeg napadača Manchester uniteda i dobio odgovor, ali bezuspješno. 

Vrhunac skeča dolazi u trenutku kada se Corden okreće i odlazi od Ibrahimovića, a on se momentalno budi i s osmijehom na licu broji novac koji je "zaradio", uz riječi: "Ovo je lako, Zlatan uvijek pobjeđuje."

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.