13.5.2018. 12:30
1
Karleuša tvrdi da je Ceca nagovarala pjevačice da je napadaju i prozivaju
Pjevačica Jelena Karleuša tvrdi da se sa kolegicama godinama svađala i putem medija jer se branila. Smatra da su javne ličnosi koje su ružno o njoj pričale u medijma, imale instrukcije od Cece Ražnatović sa kojom je godinama u lošim odnosima.

Navela je i da Ceca stoji iza nedavnog otkazivanja njenih nastupa u jednoj budvanskoj diskoteci.

"Nanogica nije tražila samo od kolega da me blate, zahtijevala je to od novinara, vlasnika medija, političara…Pisali su laži, zabranjivali me, satanizovali, dok je ona “nevino” ćutala. Drugi su obavljali prljave poslove za nju", oštra je bila popularna Beograđanka.

Karleuša je zbog raznih prepirki sa koleginicama i britkog jezika, svojevremeno dobila nadimak "Mala od skandala".

"One su vjerovale pogrešnim ljudima. Bile su instruirane. Sve one su tu manje – više izmanipulisane. Međutim, dobri ljudi sve to preguraju i mislim da pošten čovjek mora da izađe kao pobjednik iz toga", rekla je Jelena.

Pjevačica tvrdi da je sve ružne riječi o kolegama izgovarala u afektu jer je bila napadana, pa se samo branila, prenosi CDM.

"Svako na kraju pokaže svoje lice. Bez obzira što sam često gola, obraz mi je čist", našalila se JK.


(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.