15.5.2018. 13:43
0
Meghan Markle se konačno oglasila nakon skandala sa ocem
Jedan od izvora je otkrio kako Meghan ipak neće pozvati oca i brata na vjenčanje, jer nisu više toliko bliski te da će je do oltara pratiti princ William.

Markle je, kako navode mediji, kanila za tu čast upitati majku Doriu, ali ta ideja se Kraljici nije baš svidjela.

Samo nekoliko dana prije vjenčanja godine šokirale su vijesti o srčanom udaru koji je doživio njezin otac Thomas, a buduća članica kraljevske porodice zamolila je javnost za razumijevanje putem glasnogovornice.

"Ovo su intimni trenuci gospođe Markle u posljednjim danima prije vjenčanja. Ona i princ Harry mole za razumijevanje i poštovanje prema gospodinu Markleu u ovoj teškoj situaciji",  izjavila je glasnogovornica kraljevske porodice.

Otac bivše glumice prethodno je rekao novinarima da na vjenčanje neće doći jer ''ne želi osramotiti kraljevsku porodicu ili kćer'', a odluka je uslijedila nakon što se doznalo da je bio u dosluhu s paparazzima te im prodao fotografije za 100.000 funti.

Vjenčanje će biti održano 19. maja u kapeli sv. Jurja u dvorcu Windsor.

(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.