16.5.2018. 12:22
0
Luki Lazukiću produžena mjera zabrane prilaska Nataši Bekvalac
Prvi osnovni sud produžio je Luki Lazukiću mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa pjevačicom Natašom Bekvalac.

Ova mjera može da traje do okončanja krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog sumnje da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, precizirala je za Tanjug portparol suda Ivana Ramić.

Lazukić se sumnjiči da je Nataši Bekvalac nanio lake tjelesne povrede u noći između 13. i 14. aprila, a u tužilaštvu se nastavlja izvođenje dokaznih radnji povodom krivične prijave Nataše Bekvalac protiv Lazukića za nasilje u porodici, nakon čega će biti odlučeno da li će on biti optužen ili ne.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.