16.5.2018. 16:00
0
Helen Mirren damski podnijela peh u Kanu
Osim što je u Kanu promovisala novi film “The Pleasure Seeker”, Helen Mirren (72) na prestižnom filmskom festivalu u Francuskoj gostovala je i kao ambasadorka jedne kozmetičke kuće.

Jedno od brojnih druženja s novinarima britanska glumica i oskarovka prošlog vikenda održala je na privatnoj plaži luksuznog hotela Martinez, ali umjesto onoga što je podijelila s pripadnicima “sedme sile”, svi su prenijeli fotografije njenog nezgodnog pada.

Helen se, naime, iako je nosila ravne cipele, spotakla i ispružila na podu koliko je duga i široka. Pritom je jednu mokasinu i izgubila.

U pomoć su joj odmah priskočili asistenti, ali glumica se brzo pridigla i nastavila da maše i pozdravlja okupljene, kao da se ništa nije dogodilo, prenosi CDM.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.