21.5.2018. 20:45
4
Kako muškarci flertuju sa Marijom Šerifović: Udvaraju se na identičan način, a uglavnom su vrlo neinteresantni
Popularna pjevačica Marija Šerifović sprema se punom parom za koncert zakazan u Areni 24. maja, ali jednom prilikom izdvojila je malo vremena i porazgovarala na temu ljubavi i flerta.

“Svi se udvaraju na poprilično identičan način, a uglavnom su vrlo neinteresantni. Dugo nisam naletjela na nekog ko ima inteligentan, interesantan ufur, ko god to bio”, odgovorila je ona na pitanje kako joj muškarci prilaze.

Što se tiče biznismena, kojima su njene kolegice često na meti, kaže:

“Možda jeste, ali ja to ne primjećujem. S druge strane ima jedan problem, a to je što sam ja ta koja osvaja i zato ne primjećujem sve te silne ljudi koji bi nešto pokušali”, prenosi kurir.rs.

Na pitanje da li joj je teško da pronađe osobu koja koja neće biti sa njom samo zato što je Marija Šerifović, rekla je kratko:

“Istina jeste teško, ali nije nemoguće”, prenosi kurir.rs.

(Amila Alijagić)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.