25.5.2018. 21:00
0
Supruga Vlade Divca otkrila kako je saopštila kćerki da je usvojena: Uvijek sam se trudila s djecom biti iskrena
Snežana Divac i njeg suprug, košarkaš Vlado Divac, poslije dvojice bioloških sinova Matije i Luke, odlučili su prije 19 godina da usvoje djevojčicu Petru.

Snežana kaže da je oduvijek u sebi imala želju da se kao majka ostvari i kroz usvajanje. Petra je oduvijek znala da je usvojena jer to nije ništa loše.

“Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dijete pa se plašiš da ga nećeš voljeti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Pitala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: ‘Zato što te ja nisam rodila’. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja”, rekla je u emisiji “150 minuta”.

Snežana kaže da se trudila da sa svojom djecom uvijek bude 100 posto iskrena. Samim procesom usvajanja i stručnošću ljudi je oduševljena. Kaže da je trenutna praksa da djeca do usvajanja budu u hraniteljskim porodicama, humana, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.