28.5.2018. 15:30
0
Evo šta je Harry poklonio Meghan Markle za vjenčanje
Prema običaju, mladenci pred vjenčanje međusobno daruju neku sitnicu koja će ih podsećati na najvažniji dan u njihovu životu, a princ Harry na svom poklonu nije štedio.

Svijet se još uvek nije utišao oko kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle koji su se 19. maja u dvorcu Vindzor zakleli jedno drugom na vječnu ljubav. Zbog ogromnog pritiska medija, činjenice da na vjenčanje nije stigao Meghanin otac koji bi je dopratio do oltara i skandala vezanih uz njenu porodicu, princ Harry je svojoj odabranici želio da se iskupi na poseban način, prenosi “tportal“.

Prema običaju, mladenci pred vjenčanje međusobno daruju neku sitnicu koja će ih podsjećati na najvažniji dan u njihovu životu, a princ Harry na svom poklonu nije štedio.

Kao da to što je osvojila princa samo po sebi nije dovoljno, Meghan je prema pisanju britanskog “Ela” od svog, tada još uvijek vjerenika, na poklon dobila skupocijenu dijamantsku narukvicu čija se vrijednost procijenjuje na oko 20 hiljada eura.

Harryjev poklon otkriven je na baštenskoj zabavi u Bukingemskoj palati povodom 70-og rođendana njegovog oca, princa Charlesa.

Osim dijamantnih minđuša u obliku ruže i vjenčanog i vjereničkog prstena koji je lično dizajnirao princ Harry, vojvotkinja od Saseksa je na ruci nosila i skupocijenu narukvicu s potpisom poznatog brenda nakita Kartije.

S obzirom da je bila riječ o prvom službenom pojavljivanju kraljevskog para nakon vjenčanja, kao i prvi put da je Meghan viđena sa narukvicom, javnost je brzo zaključila kako je riječ o poklonu njenog voljenog princa.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.