31.5.2018. 15:50
0
Saša Kovačević: Zorana je žena mog života
Saša Kovačević, jedan od najpopularnijih regionalnih pop pjevača, plijeni pažnju javnosti kvalitetnim pristupom poslu, dobrim izgledom, ali i činjenicom da karijeru nikad nije gradio na senzacijama niti skandalima. I opet mu dobro ide.

Njegovi spotovi su umjetničko djelo, nerijetko nas svojim pjesmama vodi na najljepše plaže Tajlanda i najudaljenije dijelove svijeta, dostupne tek rijetkima. Uz njegove stihove ili volimo jače ili ljubavne brodolome zaboravljamo brže, prenosi “Avaz”.

Ono što javnost, naročito ženski dio publike, zanima je njegov ljubavni život. O ovom dijelu svog života vrlo rijetko govori. Nekadašnja misica, zanosna Zorana Tasovac, s kojom je u vezi od prošlog ljeta, žena je njegovog života.

Kad muškarac zna da je našao ženu svog života?

– Svako od nas može da osjeti kad mu neko odgovara i kad se neka hemija pojavi, tako je i u mom slučaju sa Zoranom. Vjerujem da je to ono pravo.

Čime Vas je Zorana osvojila?

– Osmijehom, neposrednošću, prirodnošću. Skromna je. Mnogo je faktora zbog kojih me je osvojila. Ljepota se podrazumijeva.

Vaše pjesme su romantične, mnogi se zaljubljuju ili prebolijevaju svoje ljubavi uz njih. Koje mjesto romantika zauzima u Vašem životu?

– Vjerovatno ne bih mogao raditi ovaj tip pjesama da ne postoji određena doza romantike. Mislim da se u današnje vrijeme ta romantika pogubila, ali ja se ne dam.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.