1.6.2018. 16:53
0
Džej zaplakao ispred kuće Sinana Sakića: Otišao je moj prijatelj, mnogo mi je teško
U tom trenutku Sinan je bio u porodičnom domu na Dorćolu, a Hitna pomoć pokušala je da reanimira pjevača, ali bezuspješno.

Novinarska ekipa Telegrafa u 12:45 sati dočekala je Džeja Ramadanovskog, koji je došao da izjavi saučešće Sinanovoj porodici.

Vidno potresen, Džej je zaplakao a kako je rekao sve ovo preteško mu je palo.

"To je jedna legenda... Otišao je isto kao i pokojni Toma, kao kralj! Svima je nama žao. Naježio sam se... Vidi, on je već bolestan, svi smo se nadali, znam ga cijeli život, volio sam ga... Ali, svi jednog dana..." govorio je vidno potreseni pjevač.


(Admir Oručević)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.