8.6.2018. 13:58
0
Ubio se poznati svjetski kuhar Anthony Bourdain
Najpoznatiji kuhar na svijetu Anthony Bourdain izvršio je samoubistvo, javlja Buzz Feed. On je poslavno boravio u Francuskoj, gdje je jutros i pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Strazburu.

Tijelo Bourdaina bez znakova života pronašao je njegov kolega Eric Ripert.

CNN je potvrdio njegovu smrt rekavši da je u pitanju samoubistvo, prenosi CDM.

“Sa neizmjernom tugom potvrđujemo smrt našeg dragog prijatelja i kolege, Anthony Bourdaina. Njegova ljubav prema avanturama, sticanju prijatelja, dobroj hrani i piću i nevjerovatnim pričama iz cijelog svijeta učinila ga je jedinstvenim pripovjedačem. Njegov talenat nikada nije prestao da nas fascinira i mnogo će nam nedostajati. Naše misli i molitve su sa njegovom kćerkom i porodicom u ovom teškom trenutku”, navodi se u izvještaju CNN-a.

Posljednjih godina Burden je radio emisiju za CNN, za koju je i dobio nagradu.



(Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.