29.6.2018. 17:31
0
Kćerka Milića Vukašinovića: Zbog oca sam se pokušala ubiti
U srpskim medijima nedavno je odjeknula vijest da se Maja Avdibegović, kćer bivšeg bubnjara Indexa i Bijelog dugmeta Milića Vukašinovića, pokušala ubiti, a u ispovijesti za Kurir ona je za svoje probleme optužila oca.
35-godišnja nasljednica bivšeg bubnjara Bijelog dugmeta i frontmena Vatrenog poljupca godinama je šutjela o lošem odnosu s ocem, a sad je prvi put priznala da je čak dva puta na sebe podignula ruku.

"Prvi put sam se pokušala ubiti kad me otac ostavio zbog Planike Rajković. To je bilo godinama prije droge, kad sam bila dijete. Nikada nisam pokušala napraviti samoubidtvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savjest. Kao dijete sam ga iznosila iz kafića upišanog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživjela s njim", kaže Maja.

Drugi put samoubistvo je pokušala 1. juna kad je prerezala vene. Kako pišu srpske novine, tada je pronađena u lokvi krvi, u WC-u u svom stanu. Odmah je prevezena na hitnu, gdje su joj sanirane rane na ručnim zglobovima.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.