25.7.2018. 9:00
0
Demi Lovato se predozirala
Strani mediji gore o ugroženom zdravstvenom stanju pjevačice Demi Lovato, koja je navodno hitno hospitalizovana.

Sumnja se da se predozirala, ali zvanična izjava njenih predstavnika za medije još uvijek nije izašla u javnost. Fanovi širom svijeta se mole za njen boljitak.

Inače, Demi je jednom prilikom i javno progovorila o ogromnom problemu sa alkoholom, lijekovima i narkoticima, te o putu do izbavljenja iz ovog pakla. Hrabru borbu će izgleda morati još jednom da povede, dok njeni fanovi putem društvenih mreža tuguju jer je, na veliku žalost, izgleda ponovo posustala, prenosi “Kurir“.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.