2.8.2018. 10:09
0
Darko Lazić nakon napada: Presreo nas je Audi tamne boje. Udarali su me po glavi, rukama i nogama, mog vozača su udarili pištoljem u glavu
Folk pjevač, Darko Lazić, napadnut je sinoć nedaleko od Beograda.

Do obračuna je došlo na privatnoj zabavi, gdje je pjevač bio angažiran. Prema nepotvrđenim informacijama, Lazićevom BMW-u put je prepriječio automobil iz kojeg je izašlo nekoliko napadača, prenosi Avaz.

Navodno, pjevaču i njegovom vozaču Miljanu Vračeviću naredili su da izađu, a zatim ih isprskali suzavcem. Jedan od napadača potom je potegao pištolj, ali mu je Darkov vozač odgurnuo ruku, pri čemu je oružje opalilo. Još jedan metak ispaljen je u zrak, nakon čega su dvojica napadača pretukli Lazića, kao i njegovog vozača, te su nakon toga pobjegli.

Vračević je široj javnosti poznat po učestvovanju u rijaliti programu "Zadruga", posebno nakon što je iz njega pobjegao, a otac je četvero djece.

- Dana 1. avgusta 2019. godine oko 22.45, moj auto BMW presreo je Audi karavan A4 tamne boje, u kome se nalazilo 4-5 osoba koje su bile naoružane. Tom prilikom su me poprskali sprej-suzavcem i zadali mi više udaraca po tijelu, glavi, rukama i nogama, a moj vozač je zadobio udarac pištoljem u predjelu glave - rekao je pjevač, prenose beogradski mediji.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.