3.8.2018. 19:26
0
Poznati umjetnik, Rick Genest, počinio samoubistvo
Poznati umjetnik Rick Genest (32), poznatiji pod umjetničkim imenom Zombie Boy, koji je bio prepoznatljiv po brojnim tetovažama, pronađen je mrtav u svom domu u Montrealu.

Policijski izvori potvrdili su za kanadske medije da je umjetnik počinio samoubojstvo.

Genest je pozornost šire javnosti stekao ulogom u spotu Lady Gage "Born This Way" iz 2011. godine te ulogom u filmu 47 Ronin.

Svoju prvu tetovažu napravio je sa 16 godina, a do svoje 19. godine već mu je cijelo tijelo bilo prekriveno njima. Kada je imao 15 godina, uklonjen mu je tumor mozga.

-  Potražite pomoć ako osjećate bol ili ako znate nekoga tko je u boli, pomognite i njemu... Ako ste depresivni, nazovite člana obitelji ili prijatelja još danas. Moramo čuvati jedni druge - napisala je, uz ostalo, ispod njihove zajedničke fotografije Lady Gaga.

Genest je još jedna u nizu poznatih osoba koja je u posljednje vrijeme počinila samoubojstvo.  

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.