15.8.2018. 15:50
0
Tom Hardy razmišlja o napuštanju glume
“Dosta mi je. Da budem brutalno iskren, samo želim da nastavim s normalnim životom”, rekao je jedan od trenutno najpopularnijih britanskih glumaca Tom Hardy u intervjuu za britanski Esquire magazine.

I iako trenutno promoviše novi film ‘Venom’, Hardy koji se proslavio i glavnom ulogom u seriji BBC-ja ‘Taboo’ priznaje da ga trenutno puno više od glume zanimaju produkcija i režija.

Britanski glumac već ima svoju producentsku kuću ‘Hardy Son & Baker’ pa smatra kako ne bi bilo teško slijediti taj san ako tako odluči. Napomenuo je i kako je svjestan da je javna ličnost, ali da mu preteško padaju slava i odvojenost od porodice.

“Savladao sam Mont Everest. Nevjerovatno je i što sam se uopšte približio planini, a kamoli došao do samog vrha. Želim li sada ići istim putem nazad i spuštati se, ili naći plažu i odmoriti?”, retorički je upitao Tom u intervjuu.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.