15.8.2018. 22:30
1
Posrnula zvijezda Burak Ozcivit hoda Istanbulom kao duh: Sve o životnoj drami omiljenog Bali- bega
Megazvijezda turskih sapunica Burak Özçivit (33) u posljednje je vrijeme neprepoznatljiv

Poslovni fijasko te obiteljska drama koju proživljava potpuno su preobrazili Buraka Özçivita, jednog od najpopularnijih glumaca turskih sapunica, koji ipak nepokolebljivo vjeruje u iscjeljujuću moć ljubavi svoje supruge Fahriye Evcen, piše “Depo“.

Megazvijezda turskih sapunica Burak Özçivit (33) u posljednje je vrijeme neprepoznatljiv. Više nije ni sjena muževnog Bali-bega iz “Sulejmana Veličanstvenog”. Po Istanbulu hoda kao duh, potpuno iscrpljen, zapušten, a ispijeno lice s istaknutim podočnjacima skriva ispod šilterice.
 
Suočio se, naime, s poslovnim neuspjesima, a i obiteljska drama koju proživljava posljednjih mjeseci zbog bolesti punca dodala je još malo soli na duševne boli kroz koje prolazi.

Turske novine pišu da je glumac za kojim luduju milijuni žena diljem svijeta obolio od takozvanog sindroma sagorijevanja.

O teškim danima glumačke zvijezde i podršci koju mu pruža supruga Fahriye Evcen, koju su također prošle godine snašle nevolje, čitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 16. augusta. Novi broj donosi i najzanimljivije zgode s ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala koji je glavni grad Bosne i Hercegovine pretvorio u središte svjetske kinematografije.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.