25.9.2018. 14:52
0
Richard Hammond polomio režiseru rebro
Voditelj Richard Hammond ozbiljno je povrijedio jednog od režisera emisije “The Grand Tour”, na zabavi nakon uspješno završenog snimanja.

Hammond i neimenovani režiser su se tukli u šali, vjerovatno nakon “nekoliko čašica”, kada je u koškanju režiser pao i polomio rebro.

“Imali smo prilično bahatu žurku nakon snimanja u Namibiji, i tačno je da se dogodio incident u kojem je jedan član ekipe zadobio prelom rebra. Povrede su mu sanirane u bolnici i oporavio se,” saopštila je “Chump” produkcija.

Pošto se incident dogodio 2016. izvan seta, i po završetku snimanja, neimenovani režiser nije imao prava da tuži produkciju zbog zadobijene povrede.

Treća sezona serijala “The Grand Tour”, koji osim Hamonda vode Džeremi Klarkson i Džejms Mej, trebalo bi da stigne krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Voditelji su 2015. napustili BBC, gdje su godinama vodili “Top Gear”, nakon što je Klarkson udario jednog od asistenata.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.