27.9.2018. 14:15
0
Glumica iz serije Sulejman Veličanstveni teško bolesna
Turska glumica Nebahat Cehre, koju je publika zapamtila po ulozi majke sultanije u seriji ”Sulejman Veličanstveni”, jedna je od najljepših glumica koja i uprkos svojim godinama vodi računa o izgledu i zdravlju.

Kako pišu turski mediji, ona boluje od Alchajmerove bolesti i potpuno se promijenila. Čehre je i pored svih muka i problema otišla na godišnji odmor.

Njeni obožavaoci su joj ispisali brojne pohvale na račun izgleda, dok su mnogi zaključili da izgleda toliko dobro da niko ne bi rekao da je bolesna.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.