23.10.2018. 12:26
0
"Priključen je na aparate, nije u svjesnom stanju. Nadamo se da će preživjeti"
Darko Lazić uskoro ulazi u operacionu salu gdje će mu biti operisana butna kost koja je polomljena, saznaje "Blic". Pjevač je trenutno priključen na aparate i pod sedativima je zbog uznemirenosti.

Darko Lazić, koji je rano jutros doživio saobraćajnu nesreću kod Pećinaca, životno je ugrožen, a njegova porodica i prijatelji stigli su u KBC "Zemun", gdje se pjevač nalazi na odjeljenju intenzivne njege. Darko Lazić je prije saobraćajke bio na jednoj privatnoj proslavi.

Menadžer i prijatelj Darka Lazića, Miljan Vračević, kaže da pevač trenutno nije u svjesnom stanju.

- Nisam ga vidio jer to za sada nije dozvoljeno. Tu mu je cijela porodica. Osim preloma butne kosti, ima frakturu i oko karlice, kao i od 5. do 9. rebra. Gotov je cijeli skener, ali se čeka dijagnostika skenera. Nikoga ne puštaju da ga vidi, na intenzivnoj je, svi smo u šoku i . To ne smije ni da se dovede u pitanje - rekao je Miljan za "Blic".

- Darko nije svjestan. Sam je bio u vozilu, ne znam da li je zaspao za volanom, ili je proklizao. Ko god sada da priča o tome kako se saobraćajka dogodila, može samo da pretpostavlja. Policija radi svoj posao, tako da ja ništa u vezi toga ne znam. Svakako je na intezivnoj nezi, zato kažu da je životno ugrožen - dodao je on, piše Blic.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.