23.10.2018. 13:42
0
"Veoma me uznemirila i potresla vijest o Darkovoj nesreći"
Darko Lazić doživio je tešku saobraćajnu nesreću i prebačen je u KBC Zemun, gdie se liekari bore za njegov život.

Vijest da je pjevač bori za život i da se nalazi na aparatima za disanje i u vještačkoj komi, potresla je cijeli region. 

Direktor Granda Saša Popović je rekao da ga je ova vijest baš uznemirila, ali da je svim srcem uz Darka i njegovu porodicu.

. U ovom trenutku je najvažnije da on bude dobro, verujem u stručnost naših ljekara, te da će Darko iz ovoga izaći kao pobjednik. Svim srcem sam uz njegovu porodicu i njega", rekao je Saša Popović.

Darko ima hematom na glavi i intubiran je, a prema posljednjim informacijama, polomljena rebra, noga, pukla mu je butna kost...  

Lazić je u trenutku nesreće bio sam i BMW je sletio iz sa sada nepoznatih razloga. Njega su iz potpuno smrskanog automobila izvukli vatrogasci, piše Kurir.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.