23.10.2018. 13:49
1
Darko Lazić se bori za život: U teškom je stanju, životno ugrožen. Vraćen sa operacije
Direktor bolnice KBC Zemun Dragoš Stojanović za “Kurir” je rekao da je srbijanski pjevač Darko Lazić, koji je doživio tešku saobraćajnu nesreću, životno ugrožen.

“Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu da kažem“, rekao je dr Stojanović za “Kurir“.

Kako se saznaje, pjevač je prvo odveden na operaciju, ali ljekari nisu smjeli da ga operišu jer ne znaju da li ima unutrašnje krvarenje. Ljekari su pjevaču namjestili polomljenu butna kost.

Kako se saznaje, Darko ima hematom na glavi i intubiran je. Pjevaču su, prema posljednjim informacijama, polomljena rebra od 4 do 12, noga, pukla mu je budna kost…

Darko Lazić je imao je sobraćajnu nesreću jutros u Brestaču kod Pećinaca. Njegov automobil je sletio sa puta i prevrnuo se na krov.

Lazić je, kako se saznaje, povrijeđen i prebačen je KBC Zemun. Kako se saznaje, Darko nije koristio sigurnosni pojas, a njegova krv će piti poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je vozio pod uticajem alkohola.

Roditelji Darka Lazića stigli su u bolnicu u Zemun, a majka Branka je za “Kurir” rekla da je veoma uplašena za svog sina, kao i da im je najvažnije da on bude dobro. Pjevačev brat je sve vrijeme uznemiren, plače i traži da vidi brata, što im medicinsko osoblje ne dozvoljava.

U bolnicu je stigao i Miljan Vračević, Darkov drug i tjelohranitelj.

(Admir Oručević)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.