23.10.2018. 21:00
0
Darko Lazić u trenutku nesreće nije bio vezan, automobil se prevrnuo nekoliko puta
Nakon što je pjevač zbrinut, urađene su analize krvi i urina u KBC-u Zemun kako bi se provjerilo da li je bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

-Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome. Ne znam da li je bio pod dejstvom alkohola. Moguće je da je samo bio umoran pa je zaspao, imali smo naporan vikend, bili smo u Švajcarskoj i Njemačkoj-rekao je za “Blic” Darkov prijatelj i menadžerMiljan Vračević.

Nakon nesreće pjevač je u teškom stanju prebačen u KBC Zemun gdje je zbog povreda glave pričao nepovezano. Tom prilikom je direktor KBC “Zemun”, dr Dragoš Stojanović rekao da se pjevač nalazi na intenzivnoj njezi i da je životno ugrožen, prenosi Express.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.