25.10.2018. 11:56
0
I dalje na aparatima: Porodica i prijatelji se okupili da daju krv za Darka Lazića
Darko Lazić se i dalje nalazi u komi, borba za njegov život nastavlja se i treći dan. Porodica, prijatelji, djevojka i bivša supruga su sve vrijeme u bolnici, a samo ga je Ana Sević je mogla vidjeti.

U KBC Zemun stigli su Darkov tata Milan, djevojka Marina i grupa Darkovih drugara.

Odmah poslije njih došla je i Ana Sević. Također, grupa Darkovih drugara stigla je kako bi dali krv za mladog pjevača.

Podsjećanja radi, Darko je u utorak rano ujutru doživio tešku saobraćajnu nesreću. Autom je uletio u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede tijelo je pretrpjelo jer nije vezao sigurnosni pojas.


 Darka su ljekari uveli u vještačku komu, slomljena mu je butna kost, 9 rebara, ima hematom na glavi a tokom jučerašnjeg dana poslan je na dijalizu zbog popuštanja bubrega, a došlo je i do slabog rada pluća, prenosi Avaz.ba. 

Darko je priključen na aparate, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što prije sam izborio s ovim teškim povredama, jer se trenutno ne mogu poduzimati nikakve velike intervencije.





(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.