25.10.2018. 14:26
0
Sumnjivi paket poslan na adresu Roberta de Nira, kritičari Donalda Trumpa sve više dobijaju sumnjive pakete
Sumnjiv paket sličan onima poslanim CNN-u i visokim ličnostima Demokratske stranke u SAD-u poslan je u restoran u New Yorku u vlasništvu glumca Roberta De Nira, javili su američki mediji.

Piše: Haris Ahbabović

Navodno je eksplozivna naprava stigla u sumnjivom paketu u restoran "Tribeca Grill" u ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu.

Ukoliko bude povezana s ostalim paketima, to je onda čak osma eksplozivna naprava koja je poslana žestokim kritičarima američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Podsjećanja radi, De Niro je ranije Trumpa nazvao pravom "nacionalnom katastrofom".

Njujorška policija saopćila je da je zgrada u kojoj se nalazi restoran bila prazna u vrijeme kada je sumnjivi paket stigao, javlja NBC.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.