25.10.2018. 14:40
0
Bivša djevojka Cristiana Ronalda: On nije silovatelj, Ronaldo je pun ljubavi i pažnje, pravi je džentlmen!
Bivša djevojka napadača Juventusa Cristiana Ronalda, Nereida Gallardo, ubijeđena je da zvijezda Juventusa nije silovatelj, prenosi Kurir pisanje stranih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Ronaldo je optužen da je u Las Vegasu 2009. godine silovao Amerikanku Kathryn Mayorga. Tačnije, spomenuta djevojka je optužila Portugalca da ju je silovao.

Nereida je bila Ronaldova djevojka u periodu dok je igrao u Man. Unitedu, a raskinuli su nekoliko mjeseci nakon njegovog susreta sa Mayorgom u Americi.

"Prema meni je uvijek bio kulturan, pun ljubavi i pažnje, pravi džentlmen. Nikad nije bio agresivan, ni blizu. Jednostavno ne mogu da zamislim da je prema nekoj ženi grub i da je prisiljava na bilo šta. Nije agresivan u krevetu" rekla je Nereida dodavši:

"Imala sam partnere koji su bili verbalno agresivni i voljeli su da budu grubi, ali on nije takav".

Gallardo je poručila kako je spremna da svjedoči na sudu u njegovu korist.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.