30.10.2018. 10:33
2
Emina Jahović u vezi sa turskim milijarderom
FOTO: Instagram
Turski biznismen Sadetin Saran doveo je Eminu Jahović na porodično slavlje, gdje je ona upoznala njegovu porodicu. Iako su brojni mediji spekulisali, izgleda da su Emina i Sadetin novi par.

Piše: Haris Ahbabović

Mjesecima se spekulisalo da li je Emina zaista u vezi sa Sadetinom, ali je on odlučio da na to stavi tačku. Naime, turski milijarder je upoznao pjevačicu sa porodicom na jednom slavlju, a zajedničku fotografiju je objavio na društvenim mrežama, prenosi beogradski Blic.

Emina i Sadetin, prema pisanju turskih medija, grade kamenu kuću u Asosu i često su gosti najluksuznijeg hotela u toj oblasti. 

Podsjećanja radi, Emina Jahović se nedavno razvela sa turskim pjevačem, Mustafom Sandalom, s kojim ima dvoje djece.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.