2.11.2018. 8:53
0
Neprimjereno ponašanje Nede Ukraden
Uprkos činjenici da je proslavila 50 godina karijere i da je nedavno napunila 68 godina, pjevačica Neda Ukraden potpuno je izgubila kompas u komunikaciji sa medijima.

Kada se Neda pojavila na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ na Televiziji „Grand“ vidno neraspoložena, kao da joj je pao mrak na oči kada je ugledala novinare. Da li se uplašila da joj ne postave pitanje o nekoj od estetskih intervencija ili možda o novom dečku, pjevačica je riješila da ospe drvlje i kamenje po svima.

– Šta hoćete od mene? Neću da dajem izjave. Šta mi prilazite, šta mi prilazite? Nemojte da mi prilazite, neću da vam dam izjavu – urlala je Neda kao da je željela da dodatno skrene pažnju na svoj dolazak u „Grand“, prenosi Alo.

Iako su kolege novinari iz poštovanja prema njenim godinama i karijeri pokušali da je smire, ona je nastavila sa neprimjerenim ponašanjem, koje ne priliči dami u sedmoj deceniji života.

– Eto vam druge zvijezde koje gurate i o kojima pišete, a meni ne prilazite. Pa je l’ vi znate da televizija iz Rumunije mene šalje u Las Vegas na festival, gdje nastupam sa Enrique Iglesijasom? A ne postoji televizija iz Srbije koja je mene poslala na neki festival –rekla je Neda, očigledno želeći da poruči da je možda spremna za „Eurosong“, ali da nema ko da je pozove.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.