6.11.2018. 14:34
1
Cro Cop se poput predsjednice Grabar-Kitarović pohvalio novim ljubimcem i poslao poruku sugrađanima
Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović nedavno je udomila psa Kiku, kako bi potaknula građane da ne kupuju pse, već da ih udomljavaju.

Nekoliko poznatih u Hrvatskoj također je udomilo pse, a jedan od  njih je i MMA borac Mirko Filipović, poznatiji kao Cro Cop.

Cro Cop već godinama udobmlava životinje i tako pomaže udrugama za zaštitu životinja, a nedavno se na svojoj Facebook stranici pohvalio i onovim ljubimcem psom Megy.

"Megy❤️..Mamina ljubimica koju smo udomili iz azila u Čakovcu. ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerojatna je! Ne kupujte pse-udomite ih!", napisao je Cro Cop.

Naravno, ispod objave uslijedio je niz komentara odobravanja i podrške. 



(Lejla Trle) 

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.