7.11.2018. 21:56
0
Diler donio drogu u bolnicu za Darka Lazića: Pjevač krizira, ljekari u panici
Medicinsko osoblje Kliničko-bolničkog centra u Zemunu u posljednjem momentu je spriječilo nepoznatog muškarca da uđe u prostorije intenzivne njege kod Darka Lazića s namjerom da mu dostavi narkotike, ekskluzivno saznaje Kurir.

Pored brojnih problema sa prijelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po tijelu, ljekari imaju problem i sa apstinencijskom krizom kroz koju pjevač prolazi od momenta kad se probudio iz vještačke kome.

U javnost je prije nekoliko dana dospjela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu "donesu nešto", pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, vjerovatno nesvjesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život.

Prema saznanjima Kurira, u ponedjeljak popodne dežurna medicinska sestra primijetila je muškarca starog oko 30 godina koji se kretao oko ulaza u intenzivnu njegu, pokušavajući da uđe unutra.

Ona mu je odmah prišla i upitala ga kod koga je došao i šta mu treba. Dečko je počeo da zamuckuje, ponavljajući da je Darkov prijatelj i da samo želi da ga vidi. Rekla mu je da to nije moguće, a kako joj je bio sumnjiv, pozvala je osiguranje da ga isprati do ulaza.

Jedan od stražara ispričao je da je riječ o poznatom dileru koji je više puta hapšen zbog preprodaje i posjedovanja droge, kao i da bi o tom incidentu trebalo da se obavijesti policija.

- Mi smo bili šokirani kada smo čuli da je neko poslao dilera da pacijentu u teškom zdravstvenom stanju donese narkotike, takav slučaj do sada nismo imali u praksi - kaže izvor Kurira iz bolnice, dodajući da nije upućen da li je slučaj prijavljen organima reda. 

- Za to su zaduženi doktori ili neko iz uprave bolnice, ja o tome ne znam ništa. Ali znam da je jedna naša kolegica odmah sutradan rekla Darkovim roditeljima o incidentu koji se dogodio, oni su bili zaprepašteni kada su čuli za to - tvrdi izvor.

Podsjetimo, Darko već godinama koristi razne narkotike, a Kurir je u januaru ove godine objavio ekskluzivan snimak i fotografije na kojima se vidi on kako ušmrkava bijeli prah. Poslije nekoliko dana, Lazić je priznao da je konzumirao kokain, tvrdeći da je to prošlost za njega. Međutim, nakon saobraćajne nesreće ljekari su u Lazićevoj krvi, pored alkohola, pronašli i drogu, prenosi Kurir.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.