12.11.2018. 11:55
0
Gitarist Aerosmitha oporavlja se u bolnici nakon što je kolabirao na koncertu
Gitarist Aerosmitha Joe Perry (68) oporavlja se u bolnici nakon što je kolabirao na subotnjem koncertu s Billyjem Joelom u njujorškom Madison Square Gardenu.

Perry je, prema priopćenju, pretrpio "nedostatak daha". Na putu do bolnice djelatnici hitne pomoći dali su mu kisik, te su mu kateterom pročistili dišni put.

Perry je počeo teško disati iza pozornice, nakon što je s Joelom odsvirao Aerosmithovu pjesmu 'Walk This Way', prenose mediji.

Gitarist je također prije dvije godine završio u bolnici jer mu je pozlilo tokom nastupa u Brooklynu s bendom Hollywood Vampires, u kojem svira s Johnnyjem Deppom i Alice Cooperom.

Njegov predstavnik kaže da je u prisebnom stanju i da još tijekom ovog mjeseca očekuje Perryjev povratak na scenu.




(FENA / Lejla Trle) 

Joe Perry
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.