12.11.2018. 16:31
0
Najmlađa kćerka Cristiana Ronalda slavi prvi rođendan
Najmlađa kćerka Cristiana Ronalda, Alana Martina danas slavi prvi rođendan. Ona je četvrto dijete fudbaleske zvijezde, a prvo njegove izabranice Georgine Rodriguez.

Ronalno još ima osmogodišnjeg sina Cristiana i bilzance Evu i Matea koji imaju jednu i po godinu. Njegovo troje djece rodile su surogat majke.

 
Alana Martina rođena je u Madridu, a Cristiano i Georgina su je javnosti prvi put pokazali prošle godine u decembru, tri sedmice nakon što je rođena, na naslovnici španskog magazina Hola, prenosi Avaz.ba.

Ponosna mama Georgina, najmlađoj princezi porodice rođendan je čestitala na Instagramu. Uz fotografiju na kojoj je Alana Martina i njeni brat Mateo i sestra Eva, ona je napisala:

– Dana 12.11.17. rođena je djevojčica kuće. Danas Alana Martina proslavlja godinu dana života. Godina puna ljubavi i sreće. Još jedan blagoslov u prekrasnoj porodici koju smo izgradili sa toliko ljubavi. Sretni smo, Bog nas je blagoslovio i veoma smo mu zahvalni za ono što imamo u životu. Hvala vam svima za vašu podršku, naklonost koju nam pokazujete i čestitke koje su za Alanu. Šaljemo vam mnogo ljubavi – napisala je Georgina.


(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.