14.11.2018. 18:14
1
Karleuša surovo odgovorila Šešelju: "Ti si matori nesretnik"
Jelena Karleuša surovo je odgovorila Vojislavu Šešelju, nakon njegove izjave da Jelena ima "ogromnu tjelesinu, a suviše mali mozak".

- Jaoooo, šta je Šešelj rekao?! On je moj najveći fan! Da li i ta matora budala ima Instagram, da ga blokiram?! - upitala je Jelena aludirajući na pitanje prije toga vezano za ljude koje blokira na Instagramu. 


- On je rijaliti star sa minus relevantnost i bitnost minus beskonačno! Sad više nije fora ni odgovoriti mu, nesretnik matori! - rekla je, prenosi Avaz.ba.


Podsjetimo, najnoviji sukob između Jelene i Šešelja počeo je Jeleninim tvitom da svaki čovjek na Balkanu treba osuditi Šešelja zbog njegovog konstantnog sijanja mržnje između Srba i muslimana, kao i da sve njegovo obrazovanje ne vrijedi ništa.


(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.