22.11.2018. 15:28
0
Čola otkrio kako mu je Aleksandra ukrala srce
Zdravko Čolić je oduvijek važio za miljenika mnogih žena. Ali njegovo srce već godinama pripada samo jednoj – supruzi Aleksandri, s kojom ima dvije kćerke.

Zdravko i Aleksandra vjenčali su se još 2001. godine, a u braku su dobili Unu i Laru. Supruga slavnog pjevača vrlo rijetko se pojavljuje u javnosti.

“Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora postojati. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života”, rekao je tada Čolić, koji posljednjih godina živi na relaciji Sarajevo – Beograd.

Na pitanje kako ga je osvojila Aleksandra, popularni pjevač je za jedan magazin izjavio:

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige”, dodao je Čola.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.