29.11.2018. 13:55
0
Dara Bubamara: Nisam prijavila Georgieva policiji, šta reći za jednog narkomana i pijanca
On je bruka i sramota za jednog muškarca, da na taj način komentira ženu, kazala je pjevačica.

Iako je najavila tužbu protiv Vlade Georgieva, Dara Bubamara odustala je od toga - za sada.

Verbalni rat između Dare Bubamare i Vlade Georgieva traje već sedmicama, pišu srbijanski mediji. Pjevači su jedno drugo u više navrata, što preko društvenih mreža što preko medija, "častili" sočnim psovkama i uvredama.

Tako je Georgiev Daru nazvao letećim prasetom koje smrdi na znoj i čak je uslikao na aerodromu, dok je Dara za Vladu rekla da je psiho i da će ga prijaviti policiji. U međuvremenu, od toga je odustala.

- On je bruka i sramota za jednog muškarca, da na taj način komentira ženu. Ali, Bože moj, ja opraštam. Ovoga puta neću prijaviti policiji, ali ako se takvi ispadi budu ponovo dešavali s njegove strane, ja ću ga prijaviti. Ne bavim se više njim, šta da kažem za jednog narkomana i pijanca - rekla je pjevačica za "Premijeru".

(Alen Avdić) 
 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.