24.12.2018. 10:41
0
Demi Lovato: Trijezna sam i zahvalna sam što sam živa
Pop pjevačica Demi Lovato, revoltirana je pisanjem tabloida o njenom životu.

“Volim svoje obožavaoce, ali prezirem tabloide”, napisala je Demi na Twitteru.

“Ne vjerujete u sve što pročitate. Napisaće sve samo da bi prodali priču. Bolesno”, navela je ona.

Demi je u obraćanju riješila da stane na put spekulacijama o njenom zdravlju.

“Ako osjećam da nešto treba da kažem, ja ću to reći. Prestanite da pišete o mom oporavku. Trijezna sam i zahvalna sam što sam živa i brinem o sebi. Imam osjećaj kako treba da raščistim neke glasine, ali ne dugujem nikome ništa tako da neću to uraditi. Moji obožavaoci trba da znaju da radim na sebi i da sam im zahvalna na podršci”, napisala je pop zvijezda.

Ona je u julu ove godine nađena u teškom stanju u svom domu u Kaliforniji. Predozirala se, ali uspjela je da se izvuče iz kritičnog stanja.

Nije se oglašavala u medijima, ne nastupa i posvećena je oporavku. Tek ponekad, javi se obožavaocima na Instagramu ili Twitteru.

Demi je napisala i da je posvećena porodici, da se opušta i da će se na scenu vratiti kada bude spremna.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.