25.12.2018. 22:16
1
J.Lo: Muškarci su mnogo osjetljiviji od žena
Pjevačica Jennifer Lopez demantovala je tvrdnje koje ulogu žene predstavljaju kao nježniji, osetljiviji, slabiji spol. Tokom dugogodišnje karijere na muzičkoj i filmskoj sceni, Jennifer se susretala sa brojnim predrasudama i stereotipima kada je upitanju njena sposobnost. Ipak, izdržala je mnogo toga, boreći se sa različitim pritiscima.

-Mislim da mi kao žene to stalno moramo da radimo. Kažu da smo mi krhkije i nježnije, ali mislim da su muškarci mnogo krhkiji i osjetljiviji. A mi moramo da budemo jake i stalno svjesne toga, da ne bismo povrijedile taj krhki ego- rekla je Jennifer.

Jennifer smatra da bi žene trebalo da budu svjesne situacije, a posebno one koje su jake i samouvjerene, jer to često može da odbije muškarca koji nije siguran u sebe i nema samopouzdanja. Pjevačica je dodala kako nikada ne bi uspjela prebroditi brojne probleme koji se tiču odnosa između muškarca i žene da nije bilo njenog bivšeg supruga Marca Anthonyja za koga je izjavila da je pored uloge supruga, za nju predstavljao i ličnog psihologa, prenosi Azra.


(Amila Alijagić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.