3.1.2019. 11:30
0
Kolege i obožavaoci u suzama zbog smrti Marka Nikolića
Korisnici društvenih mreža nisu mogli da sakriju tugu pošto je u srijedu uveče objavljeno da je preminuo slavni srpski glumac Marko Nikolić

Vijest je potvrdila ćerka Mina objavom na “Facebooku” da je poznati Giga Moravac preminuo u 73. godini, a informacija o odlasku legende proširila se društvenim mrežama i izazvala tugu kod obožavaoca slavnog glumca.

Smrt Marka Nikolića pogodila je kolege glumce, a ovomg prilikom, izdvojili smo neke reakcija.

“Mir duši velikom umjetniku. Vrhunski kolega, jedan od najduhovitijih ljudi, prekrasni Marko Nikolić. Tuga.” napisala je Ivana Mihić.


“Dragi, divni Marko...Moj prvi tata na sceni koga nikada neću zaboraviti. Hvala za sve. Za savete, za podršku, za dobrotu. Ne sjećam se kad me je nešto ovako rastužilo” poručila je Iva Štrljić.
“Zbogom,druže. Zbogom Gigo. Prerano...”, napisala je glumica Gorica Popović uz fotografiju iz ranijih dana.

“Sigurna sam da je smrt samo vidljivi prekid ljubavi.Volim te Gigo i uvijek ću voljeti mog televizijskog tatu”, napisala je Lidija Vukićević.

Dragana Mićalović poručila je uz fotografiju sa jednog od snimanja: "Hvala na svemu i zbogom! Dobri nas gazda,gospodine Marko!".

(Alen Avdić)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.